رشته مدیریت سیستمهای اطلاعاتی – کارشناسی ارشد آی تی
مدیریت سیستم های اطلاعاتی (Information Systems Management) تلفیقی از سه بحث؛
- مدیریت
- سیستم
- و اطلاعات است.
معرفی کلی گرایش مدیریت سیستم های اطلاعاتی
در این گرایش، هدف تربیت متخصصانی با قابلیت شناسایی نیاز برای سیستمهای اطلاعاتی و نیز قابلیت طراحی و مدیریت ایجاد سیستمهای اطلاعاتی جهت استفاده در سازمانهای در حال حرکت به سوی استفاده فناوری اطلاعات میباشد.
در دنیای الکترونیکی امروز سازمانها و شرکتها با حجم انبوهی از اطلاعات روبرو هستند که این اطلاعات نیاز به تحلیل و نگهداری و در نهایت بازیابی دارد در میان این حجم از اطلاعات شرکتها نیاز به اطلاعات مفید دارند بنابراین اینجا نیاز به مدیریت سیستمهای اطلاعاتی پیدا میکنند.
لذا رشته کارشناسی ارشد مدیریت سیستمهای اطلاعات به دنبال تربیت متخصصانی است که قادر به شناسایی نیاز سیستمهای اطلاعاتی و نیز قابلیت طراحی و اجرای سیستمهای اطلاعاتی جهت استفاده در سازمانها باشند تا بتوانند پايگاههای داده مناسب در سازمانها ایجاد کنند که به تصميمگيری بهتر مديران منتهی میشود.
آینده رشته مدیریت سیستمهای اطلاعاتی
فارغ التحصیلان رشته مدیریت سیستمهای اطلاعاتی به دلیل تسلط به مباحث مدیریتی و منابع انسانی و همچنین مباحث تخصصی مهندسی کامپیوتر و IT میتوانند در زمینه تهیه، بهینه سازی، بهبود و بستر سازی انواع سیستمهای اطلاعاتی بازار شغلی گستردهای داشته باشند.
ولی متاسفانه به دليل نبود تجربه فارغ التحصيلان اين رشته در بازار کار، در عمل به امور کارشناسي در واحدهاي تحليلگري سيستمها يا پشتيباني از نرم افزارهاي توليد شده گمارده ميشوند و امور مديريتي به آنها سپرده نميشود.
فارغ التحصیلان گرایش مدیریت سیستمهای اطلاعاتی، با توجه به دانش و مهارتی که کسب میکنند میتوانند در شغلهای زیر مشغول به کار شوند:
- واحدهای مدیریت کیفیت، سیستمها و روشها در سازمانهای دولتی و خصوصی
- مدیر شبکه و وب سایت
- برنامه نویس
- کارشناس پایگاه داده
- کارشناس امنیت اطلاعات
برنامه درسی دوره مدیریت سیستمهای اطلاعاتی برای 4 نیمسال طرح ریزی شده است و طول آن حداکثر 2 سال میباشد.
تعداد کل واحدهای لازم برای دانشجویان پژوهش محور و همینطور آموزش محور 32 واحد است و شامل:
- 15 تا 18 واحد دروس اصلی
- 6 تا 9 واحد دروس اختیاری
- 2 واحد سمینار
- 6 واحد پروژه است.
دانشجویان براساس علاقه فردی و با توجه به ظرفیت پذیرش دانشجو توسط اساتید گروه، یکی از دو گرایش “شبکههای ارتباطی و کامپیوتری” و “مدیریت سیستمهای اطلاعاتی” را به عنوان گرایش خود انتخاب کرده و دروس مربوط به آن را میگذرانند.
دروس اصلی برای هر دو گرایش یکسان است. ولی دروس اختیاری متفاوت بوده و دانشجو باید دروس و مطابق جدول انتخاب کند.
اصلی (اخذ حداقل 15 واحد)
اختیاری (اخذ حداقل 6 واحد)
پایان نامه و سمینار (مجموعا 8 واحد)
دروس جبرانی
ظرفیت پذیرش کنکور ارشد رشته مدیریت سیستمهای اطلاعاتی دوره های روزانه و نوبت دوم کنکور ارشد 1399 و 1400 به شرح زیر میباشد:
برای دریافت مشاوه رایگان کنکور با شمارههای 88922915-021| 88809039-021 تماس بگیرید و یا به تلگرام مجموعه به شماره: 09384361587 پیام بدهید.
تهیه کننده و گرد آورنده: سرکار خانم فاطمه علائی
دیدگاهتان را بنویسید